Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Διαχείριση εργασιακού άγχους από το ΚΔΒΜ στο Καμπάνη Κιλκίς με την ψυχολόγο Ε. ΦρεγγίδουΟλοκληρώθηκε επιτυχώς το σεμινάριο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κιλκίς στο Καμπάνη με την ψυχολόγο M.Sc. Έλλη Φρεγγίδου, με θέμα “Διαχείριση εργασιακού άγχους”. Στο πλαίσιο του προγράμματος, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσαν το άγχος και την κατάθλιψη, κυρίως στις γυναίκες, ενώ παράλληλα, η ομάδα επεξεργάστηκε θέματα που αφορούσαν τις διαπροσωπικές θέσεις.

Να σημειωθεί ότι η Ε. Φρεγγίδου, τόσο σε αυτή την ομάδα, όσο και στις υπόλοιπες που είχε αναλάβει σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, δούλεψε με τους συμμετέχοντες χρησιμοποιώντας βιωματικές ασκήσεις με στόχο την εμβάθυνση σε ζητήματα αυτογνωσίας, επίγνωσης και αυτοεκτίμησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της επιτυχημένης δουλειάς που πραγματοποιήθηκε είναι το γεγονός ότι η ψυχολόγος κλήθηκε να είναι κεντρική ομιλήτρια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Καμπάνη την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 7 μ.μ. με θέμα “Η χαρά στη ζωή μας” σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών της περιοχής.